S Y S C A M I
 

SYsteme Supraveghere Calculatoare Acces Monitorizare Interfonie

Ce sunt produsele Refurbished ?


Produsele refurbished comercializate sunt echipamente IT cu configuratii solide, fiind special create pentru mediul de afaceri. Sunt produse ale unor branduri ca Dell sau HP, care arata impecabil si functioneaza excelent.


Un produs refurbished pleaca spre tine:

            In cutie, protejat de socurile transportului
            Cu 2 ani garantie
            Windows licentiat, preinstalat (Windows Pro XP SP3 sau Windows 7 Home/Pro)
            Disc cu drivere
            Disc Microsoft Essentials Antivirus
            Cu toate cablurile aferente

Produsul Refurbished trece printr-un sistem de testare ce include 10 pasi in care se verifica si testeaza vizual  exteriorul si cu programe specializate functionabilitatea echipamentului.

Exemple de standarde refurbsihed:  calculatoarele, serverele, laptopurile au memoria testata si functionala 100% (fara erori sau intarzieri), hdd-ul testat de catre CIT Grup pentru a ne asigura ca are 100% viata si e fara nici un bad. Bateria laptopului tine minim 30 de minute (sunati direct pentru modelul dorit posibil sa aiba baterie extinsa sau baterie noua). Imprimantele Refurbished de volum mic si mediu au maxim 120 000 de pagini printate iar cartusul este minim 35%, se verifica rolele de tragere, tamburul, cuptorul, kitul de mentenanta pentru a fi in parametrii prezentati de producator, toate tavitele, duplex-urile sunt testate si functionale. UPS-ul are acumulatori noi sau acumulatori care functioneaza la capacitatea unuora noi in termenii dati de producator.

Ce ai de pierdut daca NU cumperi un produs Refurbished
- risti sa cumperi un produs care sa nu fie 100% functional, sa il primesti cu  hdd cu bad-uri sau care nu comunica 100% sau memoria sa nu fie testata
- risiti sa primesti un produs crapat, cu butoane lipsa sau cu mufe indoite.
- daca cumeri din alta parte risti ca bateria laptopului sa nu te tina deloc
- risti sa primesti un laptop sau un monitor cu pete pe ecran, dungi sau butoane lipsa.


De unde provin produsele refurbished?

Sunt echipamente IT ce au fost utilizate in mediul de afaceri european si care, prin diferite programe de leasing, se reintorc la producator (Dell, HP). Acolo sunt testate atent, pentru ca toate componentele sa functioneze optim. In final, dupa ce toate testele sunt trecute si functioneaza ca produsele noi, sunt certificate si reintroduse pe piata sub denumirea refurbished.


Ce sunt produsele second hand ?

 

Produsele second hand comercializate de CIT Grup sunt echipamente IT cu configuratii solide, fiind produse ale unor branduri precum IBM, Fujitsu Siemens, Asus, Acer, care sunt in perfecta stare de functionare, dar pot prezenta zgarieturi pe carcasa sau pot avea mici defecte de aspect estetic.

De unde provin produsele second hand?

Sunt echipamente ce au fost utilizate in mediul de afaceri si care, prin diferite programe de leasing, se reintorc la producator. Acestea sunt testate, reparate daca este cazul, retestate, iar daca indeplinesc conditiile de functionare, sunt repuse pe piata.

Un produs second hand pleaca spre tine:

            In cutie, protejat de socurile transportului
            Cu 1 an garantie
            Disc cu drivere
 
 
 Flag Counter