S Y S C A M I
 

SYsteme Supraveghere Calculatoare Acces Monitorizare Interfonie


SISTEME DE ACCES

 

Aşa după cum arată şi denumirea , sistemele de acces sunt sisteme electronice ce asigură accesul autorizat în anumite spaţii , incinte , magazine, scări de bloc , instituţii, hoteluri ...etc.

Un sistem de acces este compus din :

a) Sursa de alimentare sistem

b) Senzor-traductor care sesizează şi analizează un anumit parametru , apoi îl compară cu o bază de date cunoscută şi în final trimite o comandă către elementul de execuţie sau emite un semnal de alarmă sau de negare a accesului.

- senzor de cartele(tag) de proximitate

- receptor- emiţător pentru telecomenzi radio

- tastatură formatoare de coduri

- analizor de voce

- analizor de amprentă digitală

- analizor (scaner) retină ochi

c) element de execuţie ce permite sau interzice fizic accesul :

- yală electrică sau electromagnetică

- electromagnet de tip placă sau bolt

- electromotor sau piston hidraulic

- turnichet mobil ( gen acces metrou )

- barieră sau semibarieră

Sistemele de acces enumerate mai sus pot fi utilizate ca atare , singure (STANDALONE) , acolo unde este necesar doar asigurarea accesului simplu : uşă spate bloc ( în combinaţie cu interfonul de apel din faţa blocului ) accces în garaj , uşa de acces pentru maşini , intrare în magazin , club privat , sala fitness ..etc.

Se poate combina folosirea acestor sisteme de acces cu un soft de management , instalat intr-un PC pentru a face pontajul angajaţilor , pentru a asigura accesul anumitor persoane în anumite săli , doar în anumite intervale orare , se poate asigura accesul pe baza numelui în funcţie de un anumit abonament într-o parcare sau club ,abonament pe linii de transport în comun , sala de fitness...etc

     NOU !!     SISTEM DE ACCES PREZENTA ELEVI IN SCOLI SI LICEE !!.

Prezenţa elevilor poate fi raportată la cerere parinţilor prin e-mail sau sms în maxim 10 minute de la constatarea absenţei. Această aplicaţie se poate integra şi împreună cu “Catalogul electronic”.
 


 Flag Counter